26 August 24 / Elektrisch transport

Zallys M10: veilig en efficiënt zware metalen platen verplaatsen

Het verplaatsen van zware metalen platen in de houtbewerking is een uitdagende taak, zowel qua veiligheid als snelheid. Deze platen zijn vaak groot en zwaar, waardoor speciaal gereedschap nodig is om ze veilig en zonder schade te verplaatsen. De Zallys M10 biedt hiervoor een ideale oplossing dankzij zijn krachtige, wendbare en veilige ontwerp.

Sterk en Betrouwbaar

De Zallys M10 is uitgerust met een krachtige 2.500 W motor en werkt op twee 12 V 250/335 A AGM-batterijen, wat zorgt voor langdurige prestaties. Hij kan zonder moeite zware ladingen tot 500 kg op vlakke oppervlakken vervoeren en heeft een indrukwekkend trekvermogen van 15.000 kg. Dit vermindert de fysieke belasting van medewerkers aanzienlijk, maakt het werk sneller en zorgt voor een veiligere en prettigere werkomgeving.

Veiligheid Voorop

Veiligheid is essentieel bij het verplaatsen van zware metalen platen. De Zallys M10 is voorzien van diverse veiligheidsfuncties, waaronder een elektrische rem die automatisch inschakelt als de machine niet in gebruik is. Dit voorkomt ongewenste bewegingen en verkleint het risico op ongelukken. De stabiele constructie van de M10 draagt verder bij aan een veilige werkomgeving.

Handig en Flexibel Ontwerp

Een belangrijk voordeel van de Zallys M10 is het ergonomische en gebruiksvriendelijke ontwerp. De machine is eenvoudig te bedienen en biedt uitstekende manoeuvreerbaarheid, zelfs in krappe ruimtes. Met een maximale voor- en achterwaartse snelheid van 5 km/u is de M10 perfect voor diverse toepassingen.

Naar de M10

Lees meer binnen

De professionele adviseurs van het Kathagen team staan voor jou klaar.
Team Zallys
Contacteer ons: info@kathagen.be